8 over 8 reden we weg van uit het natte Vlissingen. Gelukkig is het nu droog maar wel een bol windje. Net Vlissingen uit heeft Rob een klapband dus daar gaat onze planning. Hop ff terug naar Vlissingen voor een reserve band. Weg 25 minuten.

IMG 3021 copy

Maar daar gingen we op naar de delta werken. Imposant gebied tot aan Brouwersdam daar was de eerste stop.

IMG 3035 copy

Niet te veel eten de 2de stop komt er aan, bij bakker Vreugdenhil in het pittoreske Maasdijk.
Wat we daar hebben beleefd is met geen verslag te beschrijven. gastvrij, vriendelijk, top kwaliteit, een hoorn des overvloeds. Dit maakt onze koninginen rit tot een hap en trap waar we nog lang aan zullen terug denken. Zuid Hollandse gastvrijheid !!!

IMG 3069 copy
Via de duinen van hoek van Holland naar Monster waar de de schoonzoon van Jan een fietsen zaak heeft, wat onderdelen vervangen en dan op naar Noordwijk Zandvoort. Stop in Noordwijk voor een foto bij de hele vuurtoren. we hebben die foto's nodig voor ons LF certificaat.

IMG 3076 copy

Gelukkig stop 3 in Zandvoort eten.
Nu even over het fietsen. Wat een prachtige route door Nederland echt een aanrader. Delta werken, westland de steden DE Haag etc. Kennemerduinen uniek zo mooi. Zelfs een klim van 25 % bij burghaamstede en 767 hoogte meters is deze route niet vlak geweest.

IMG 3039 copy
Kortom genieten.
Door de 3 lekke banden en de 2 pontjes die net weg waren kwamen we uiteindelijk om 20:00 uur aan in ons mooie hotel in Egmond aan Zee, Zuiderduin.

IMG 3089 copy

 

Schermafbeelding 2015 06 19 om 19.08.40

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen